A Grubunda Kurtköyspor ile Akköyspor arasında yaşanan şampiyonluk yarışı son hafta belirlenecek. B Grubunda ise namağlup lider olan ve şampiyonluğunu ilan eden Yenimahallespor kupa sevincini bu hafta yaşadı.

“A Grubunda Gözler Son Haftaya Çevrildi”

1.Amatör Küme A Grubunun 13. Haftasında Tavşanlı Sahasında Subaşıspor’a konuk olan Doğuşspor rakibini 8-1 gibi farklı skorla mağlup etti. Amatör Saha-1’de ligde kalma savaşı veren Doğanspor’u ağırlayan Akköyspor mücadeleyi 5-1 kazanarak şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı. Teşvikiye’de Çınarcık Fırtınaspor’a konuk olan Kurtköyspor ikinci yarıda bulduğu goller sonrasında evine 3-0’lık galibiyetle döndü. Amatör Saha-1’de ligden düşmesi kesinleşen Kocaderespor’la kozlarını paylaşan Sultaniyespor rakibini 4-1 mağlup etti. Bu grupta son hafta maçları 14 ve 15 Ocak 2023 tarihleri arasında oynanacak.

“Yenimahalle Şampiyonluğunu İlan Etti”

1.Amatör Küme B Grubunun 13. Haftasında lider Yenimahallespor sahasında Esnafspor’u 5-3 mağlup etmesinin ardından şampiyonluk kupasını kaldırdı. Teşvikiye sahasında Çalıca Gençlik evinde Demirspor’u ağırlarken maçı 2-1 kazandı. Kaytazdere Belediyespor Altınova’da Soğucakspor’la karşılaşırken mücadeleden konuk ekip 4-2 galip ayrıldı. B Grubunda son hafta maçları 15 Ocak 2023 tarihinde oynanacak.

Editör: TE Bilişim