31 puanlı Kurtköyspor A Grubunda, 33 puanlı Yenimahalle takımı da liderliklerini sürdürdü. 11. Haftası geride kalan ligde gözler 31 Aralık ve 1 Ocak tarihleri arasında oynanacak maçlara çevrildi.

“A Grubu Bol Gollü Haftayı Geride Bıraktı”

1.Amatör Küme A  Grubunun 11. Haftası bol gollü geçti. Açılış maçında Teşvikiye’de Kocaderespor’a konuk olan lider Kurtköyspor rakibini 5-0 gibi farklı skorla devirdi. Amatör Saha-1’de oynanan Akköyspor-Doğuşspor mücadelesinde 1-0 geriye düşmesine karşın ev sahibi ekip sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Doğanspor ile Sultaniyespor kozlarını paylaştı. Amatör Saha-1’de oynanan mücadeleyi Çiftlikköy temsilcisi 4-3 kazandı. Teşvikiye’de oynanan maçta ise Çınarcık Fırtına ağırladığı Subaşıspor’u 5-3 yenerek ligde kalma umutlarını yeniden yeşertti. Grubun 12. Haftasında ise Doğuşspor-Çınarcık Fırtınaspor, Subaşıspor-Sultaniyespor, Doğanspor-Kocaderespor ve Kurtköyspor-Akköyspor maçları oynanacak.

“B Grubunda Sürpriz Yok”

1.Amatör Küme B  Grubunun 11. Haftasında sürpriz yaşanmadı. Teşvikiye’de Çalıca Gençlik’e konuk olan Soğucakspor evine 4-2’lik galibiyetle döndü. Amatör Saha-2’de oynanan maçta ligde kalma savaşı veren iki takım Coşkunspor ile Esnafspor kozlarını paylaşırken 90 dakika 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Yine aynı sahada oynanan maçta küme düşme potasında yer alan Demirspor’a konuk olan Yenimahallespor evine 3-1’lik galibiyetle döndü. 12. Hafta maçları kapsamında Demirspor-Esnafspor, Coşkunspor-Çalıca Gençlik ve Kaytazdere Belediyespor-Yenimahallespor karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim