Turnuvanın açılışı öncesine birimler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla kokteyl düzenlendi. 1.DowAksa futbol turnuvasında 2 grupta toplamda 10 takım mücadele edecek ve gruplarında ilk ikiye çıkan takımlar yarı finale yükselecekler.

Turnuvanın açılış gününde konuşma yapan DowAksa Genel Müdürü Mitat Okay,” Turnuvanın çok heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olacak. Bu turnuva ile birimlerimiz arasında kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Daha öncede bu tür turnuvalar düzenledik ancak DowAksa olarak bu ilk turnuvamız. Dostluk içerisinde eğlenceli bir turnuva olmasını diliyorum. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

DowAksa Genel Müdürü Mitat Okay’ın konuşmasının ardından turnuvaya katılan 10 takım temsilcilerine centilmenlik madalyaları verilirken daha sonra turnuva için yapılan takımlarda yer alan oyuncuların imzalayacağı özel formaya ilk imzayı DowAksa Genel Müdürü Mitat Okay ve DowAksa Fabrika Direktörü Tamer Bozacı imzaladı.

“Doğum günü sürprizi”

1.DowAksa futbol turnuvası anısına düzenlenen şöhretler maçı öncesinde DowAksa Genel Müdürü Mitat Okay ve DowAksa Fabrika Direktörü Tamer Bozacı’nın doğum günü saha içerisinde kesilen pasta ile kutlandı.

Daha sonra şöhretler maçına geçilirken asıl heyecan Dorukspor ile C1 ve Karbon Belediye ile C2 arasında oynanan mücadelelerle başladı.



1.DowAksa futbol turnuvasında yer alan takımlar ve grupları şöyle;

1.Grup

Karbon A

Bakım

C2

Karbon Belediye

Karbon B 1

2. Grup

C 1

Karbon B 2

Doruk Spor

Şeytanlar B Vardıyası

DowAksa Ofis

Editör: TE Bilişim