2.Amatör Küme A ve B Gruplarında 3. Haftalar geride kalırken, zirvede ki takımların yaşadıkları puan kayıpları sonrasında heyecan arttı. Paşakentspor ve Armutlu Esnafspor ise 6’şar puanla liderliklerini sürdürdüler.
“Akköy’den çelme”
2.Amatör Küme A Grubunda şampiyonluk adaylarından Akköyspor, zirvenin sahibi olan Paşakentspor’a çelme takarken rakibini Amatör Saha 1’de 4-3’lük skorla yenmeyi başardı. Sezona istediği gibi başlayamayan Yalova Çotanaklarspor ise ilk galibiyetini Amatör Saha 1’de karşılaştığı Samanlıspor karşısında 3-1’lik skorla aldı. Tavşanlı sahasındaki maçta ise Kaytazdere Belediyespor ağırladığı Ortaburunspor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı.
“B Grubunda 4 takım iddialı konuma geldi”
7 takımın yer aldığı 2. Amatör Küme B Grubunda 3. Haftanın ardından ise şampiyonluk yolunda 4 takım iddialı konuma geldi. Amatör Saha 2’de Güneşspor’un konuğu olan Coşkunspor rakibini 6-1 gibi farklı skorla devirdi. Yine aynı sahada oynanan maçta kurduğu kadro ile dikkat çeken İdmanocağıspor ise rakibi Anadoluspor’u 5-1’lik skorla aştı. Kirazlı Köyüspor ise zirvenin hakimi Armutlu Esnafspor’u 3-1’lik skorla yenerek rakiplerine gözdağı verdi.

Editör: TE Bilişim