Siyah Beyazlıları 37 puanlı Esenler Erokspor, ikinci yarıya istediği gibi başlayamayan 35 puanlı İçel İdmanyurdu ve çıkışını sürdüren Isparta 32 Spor ile 32 puanlı Çatalcaspor takip etti. Bu haftanın ardından temsilcimiz son sıradaki yerini ise 13 puanda kalan Cizrespor’a bıraktı. Ligin dibine demirleyen Cizre’nin yanı sıra küme düşme potasında ayrıca 16 puanlı Erbaa, 15 puanlı Arhavispor, 14 puanlı Yalovaspor yer aldı.

20. haftada Samsun’da Çarşambaspor’a konuk olan Yalovaspor rakibini son 20 dakikada bulduğu gollerle 2-1 devirerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Lider Somaspor ise evinde Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü rahat bir oyunla 3-1 yendi.

İkinci yarıya puanlarla başlayan Arhavispor sahasında Cizrespor engelini 2-1’le geçti. Şile Yıldızspor İstanbul’da konuk ettiği Erbaaspor’u tek golle 1-0 mağlup etti. İkinci yarıyla birlikte düşüşe geçen Karşıyaka evinde Gölcükspor’a 2-0 boyun eğdi. Altındağspor ile Osmaniyespor Futbol Kulübü 1-1 berabere kalırken, şampiyonluk adayı İçel İdmanyurdu evinde Isparta 32 Spor’a 1-0 yenildi. Batman Petrolspor A.Ş. ile Esenler Erokspor arasında oynanan maç ise 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Misli.com 3. Lig 3. Grupta 21. Hafta maçlarının tamamı 17 Şubat Çarşamba günü oynanacak ve müsabakalar 13:00’da başlayacak.

Editör: TE Bilişim