2012-2013 voleybol sezonunda ilimizi Aroma Bayanlar 3. Liginde temsil edecek Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol takımı lig için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 3 Kasımda start alacak Aroma Voleybol 3. Ligi öncesinde Çiftlikköy’ün sultanları daha önce konuk oldukları Bandırma Beşiktaşlılar GSK takımını bu kez Yalova’da ağırladı. Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan ve 3 set sonunda sona eren mücadeleyi 25-23, 25-21 ve 24-26’lık setlerle Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol takımı kazanırken rövanşı almış oldu.

İlk set uzun ralliler ve karşılıklı sayılarla başladı. Başa baş giden mücadelenin ilk setini temsilcimiz Çiftlikköy Belediyesi zorda olsa 25-23 kazanarak 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci set ide karşılıklı sayılarla başladı. Ancak ilk sette olduğu gibi rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek set sonunu iyi oynayan Çiftlikköy’ün sultanları 2. Seti de 25-21 önde tamamlayarak 2-0 öne geçti.

İlk iki seti alan temsilcimiz üçünü sete de iyi başlayan taraf olurken bir ara 16-12 öne geçti. Ancak oyunun bu bölümünden sonra Çiftlikköy Belediyesi rakibine oranla daha fazla hata yapmaya başladı ve seti konuk Bandırma Beşiktaşlılar GSK takımı 26-24 kazandı. Müsabaka 4. Sete uzamasına karşın Yalova Atatürk Spor Salonunda VİP Atakent Hastanesi Gençlik ve Spor Kulübünün hazırlık maçı olmasından dolayı müsabaka 3 sette sona erdi.

Salon: Yalova Atatürk Spor Salonu

Çiftlikköy Belediyesi: Tuğba***, Çağla***, Betül***, Cemre***, Sultan***, Gülsüm*** (Canan***, Zehra***, Sinem***, Melis***, Su***, Şevval***)

Bandırma Beşiktaşlılar GSK: Handenaz**, Alara**, Laçin**, Aslı**, Ceren** Çisem**, (Selin**, Selin Erdemir**, Seda**, Filiz**, Sena**, Pınar**, Yaren**, Banu**, Merve**, İlkay**)

Setler: 1. set 25-23 (Çiftlikköy Bld.), 2. set 25-21 (Çiftlikköy Bld.), 3. set 24-26 (Beşiktaşlılar GSK), 

Editör: TE Bilişim