7. Yalova Group Veteranlar Turnuvası’nın tanıtım toplantısı ise 25 Temmuz Pazartesi günü saatler 18:30’u gösterdiğinde Yalova Amatör Evi’nde gerçekleştirilecek. Bu yıl ki turnuvada 83 doğumlu isimler ter dökebilecek. Ayrıca 84 doğumlu oyunculardan 4 kontenjan olacak ve ikisi sahada ki yerini alabilecek.

Pandeminin gölgesinde geçen yıl organize edilen turnuva Teşvikiye Belediyespor’da başkanlık ve yöneticilik yapan merhum İbrahim Turan adına düzenlenirken finalde Yalova Belediyespor Master takımıyla Gemlik Master takımı karşı karşıya gelmişti. Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş futbol sahasında oynanan mücadeleyi penaltı atışları sonrasında Yalova Belediyespor Master takımı kazanmıştı.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, eÅŸya deposu, ” 7. Yalova Group Veteranlar Turnuvası için hazırlıklarımıza başladık. Futbolun renkli görüntülerini bu yılda sergilenmesini arzu ediyoruz. Bu kapsamda 25 Temmuz Pazartesi Yalova Amatör Evi’nde 18:30’da turnuvayla ilgili toplantımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim