Ahmet Saraç Sahası'nda oynanan zorlu 90 dakikada İdmanocağı uzun süre önde götürdüğü mücadelede 90+4. Dakikada Raşit’in attığı gol mani olamayınca karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı

Ahmet Saraç Sahası’nda oynanan karşılaşmaya iki takım da etkili başladı. İlerleyen bölümlerde taraflar, üst üste yakaladıkları pozisyonlarla gol aradı. Mücadelenin 28. dakikasında gelişen Gençlerbirliği atağında Raşit, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı.
G
olden sonra çabuk toparlanan İdmanocağı, 35. dakikada Barış ile skora 1-1’lik dengeyi getirdi. İlk yarıda dakikalar 39’u gösterdiğinde İdmanocağı penaltı kazandı. Kazanılan penaltı vuruşu için meşin yuvarlağı beyaz noktaya diken Fikret, konuk ekibi 2-1 öne geçirirken, ilk yarının da skorunu belirlemiş oldu.

Maçın ikinci devresi de ilk 45 dakika gibi büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı atakların yaşandığı bu devrede Gençlerbirliği, beraberlik için rakip kalede baskı oluşturmaya çalıştı. İdmanocağı da farkı arttırmak için Gençlerbirliği kalesini yokladı.

Müsabaka, 2-1 İdmanocağı’nın üstünlüğüyle devam ederken, karşılaşmanın hakemi, 90 dakikalık süreye 5 dakika ilave etti. Maç, konuk ekibin galibiyetiyle sona erecek derken, 90+4’te sahneye çıkan Raşit, kendisinin ve Gençlerbirliği’nin ikinci golünü kaydederek, Sarı Yeşillilere 1 puanı son nefeste kazandırmasını bildi. Bu sonuçla iki ekip de 2012-2013 sezonuna 1’er puanla başladı.


1.Amatör Küme

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Erdal Minnetoğlu***, Enes Ok***, Serdal Demir***

Gençlerbirliği: Okan**, Osman**, İbrahim**, Yaşar**, Serdar**, Raşit***, Emre**, Kadir**, Tevfik**, Mehmet**, Ali Caner**

İdmanocağıspor: Kader**, Cem**, Mehmet**, Muhammet**, Özcan**, Fikret**, Barış**, Sinan**, Suat**, Şener**, Cemal**

Goller: Dk.28 Raşit 1-0, Dk. 35 Barış 1-1, Dk. 39 (Pen) Fikret 1-2, Dk. 90+4 Raşit 2-2

Editör: TE Bilişim