Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve il yöneticileri ile birlikte Ankara’ya giderek bir dizi ziyarette bulundu. AK parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş tarafından karşılanan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Termal Belediye Meclis üyesi Deniz Öz, Termal Belediyesi İmar Müdürü Rıdvan Baş ve beraberindekiler ilk olarak gerçekleştirilen istişare toplantısı ile yapılması gerekenler konusunda yol haritasını belirlediler. Ardından ilk durak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Serdar Çam oldu. Burada Termal Turizm Merkezi içierisindeki alanların tahsisi konusu masaya yatırıldı. Bakan Ersoy’a teşekkür eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Termal Turizm Merkezi sınırları içerisinde yer alan tahsis alanlarının ilçemizin ve Yalova’mızın ekonomisine yön verecek yatırımcılara ihale edilerek bir an önce hayata geçirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Tahsis alanlarının ihaleye çıkarılması ile ilgili söz veren Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’ a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Spor yatırımları için protokol imzalandı

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Termal Belediye Meclis üyesi Deniz Öz, Termal Belediyesi İmar Müdürü Rıdvan Baş ve beraberindekiler ardından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Burada da Termal Belediyesi’nin spor yatırımları için belirlenen ödeneğin kullanılabilmesi amacıyla bir protokol imzalandı. Protokol kapsamında Termal Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan ve protokol kapsamında yer alan tesislerin ihale aşamasına geçilecek.

Kür Merkezi ve Termal Hizmet Binası masaya yatırıldı
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve beraberindeki heyet daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada ki ziyarette ise Termal Kür Merkezi ve Termal Belediyesi Hizmet Binası için yer tahsisi ve plan değişikliği konuları masaya yatırıldı.

Editör: TE Bilişim