Ligin ilk yarısını 14 puan ve averajla altıncı sırada tamamlayan Sarı Lacivertliler, ikinci yarıya lider Çayırova Belediyespor maçıyla başlıyor. Bugün Çayırova Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saatler 18:00’ı gösterdiğinde başlayacak. TBF Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak karşılaşmada Seyhan Topaloğlu, S. Eren Pekdoğan ve Alperen Başer hakem üçlüsü görevlendirildi. Sezonun ilk yarısında Yalova’da oynanan maçı Kocaeli ekibi 78-63 gibi farklı skorla kazanmayı başarmıştı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde ilk kez mücadele eden ve inişli çıkışlı grafik çizen Ali Çilingir’in öğrencileri Pizza Bulls Co Basketi 79-71 devirdikten sonra geçen hafta başkent deplasmanında Çözüm Ankara Koleji’ne 83-70 yenildi.

9 haftalık ilk yarı maratonunda sadece 1 yenilgi yüzü gören Çayırova Belediyesi ise Çözüm Ankara Koleji’ni 75-67 devirdikten sonra Üsküdar Belediyesi’ni de deplasmanda 88-83 mağlup etmeyi başarmıştı.

Çayırova Belediyesi-Semt77 Yalovaspor’un yanı sıra Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L) C Grubunda 10. Hafta maçları kapsamında Çözüm Ankara Koleji-Teşvikiye, Doğa Koleji Gaziantep Gençlik-Geçitspor, Üsküdar Belediyesi-Büyük Anadoluspor, Pizza Bulls Co Basket-Nazilli Belediyespor kozlarını paylaşacak.

Editör: TE Bilişim