Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmayı Acarspor 5-0 kazanırken şampiyonluk yolunda ki umutlarını son 2 haftaya taşıdı. Sarı Lacivertli ekibe 3 puanı Safa Can attığı 3, M.Fazıl ve Ahmet’te attıkları 1’er gollerle getirdiler.

Amatör Saha 2’de ki karşılaşmaya rakibine oranla daha güçlü olan Acarspor daha atak başladı. Müsabakada dakikalar 5’i gösterdiğinde topla buluşan Safa Can Coşkunspor kalecisi Hasan’ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra her iki takımda başa baş oyun sergilemeye başladılar. ancak ilk yarının sonlarına doğru yorulan rakibi karşısına üstünlüğü eline geçiren Sarı Lacivertli ekip Acarspor 33 ve 35+2. Dakikalarda geliştirdiği ataklarda gol perdesini açan Safa Can 2 gol daha atarak skoru 3-0’a taşırken ilk yarının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıda olduğu gibi Acarspor daha atak futbol sergilemeye deva etti. ikinci yarının 67. Dakikasında ise bu kez sahneye M.Fazıl çıktı ve takımını 4-0 öne geçirdi. Bu golden yalnızca 1 dakika sonra 68’de Ahmet meşin yuvarlağı 5. Kez ağlarla buluşturarak skoru 5-0’a getirdi ve maçın skorunu ilan etti.

 

U-14

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler:  Cihan Coşkun***, Serben Kılıç***, İlkay Boz***

Coşkunspor: Hasan**, Alperen**(Ekrem**),Selahattin**(İbrahim**), M.Sami**(Tolgahan**), Doğan**, Mehmet**, Burak**(Mahmut Güven**), Ethem**(Mahmut K.**), Umut**, Berke**, Bayram**

Acarspor: H.Tunay***, A. Sinan***, Hasan***, R.Ali***, Barkın***(Görkem**), İbrahim***, Tolga***(M.Fazıl***), Burak***(Doğukan Akyol**), Safa Can***, Ömer***(Doğukan Şahin**), Mehmet***(Ahmet***)

Goller: Dk.5-33-35+2 Safa Can 0-3, Dk. 67 M.Fazıl 0-4, Dk. 68 Ahmet 0-5
Editör: TE Bilişim