Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadelede Sarı Lacivertli ekip Acarspor ilk iki haftanın acısını 90 dakika boyunca gol yağmuruna tuttuğu Coşkunspor’dan çıkararak sahadan 10-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Acarspor’da Coşkunspor karşısına İlker ve Batuhan attıkları 3’er golle hatt-rıck yaparak maçın adamı oldular.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya hızlı başlayan taraf Acarspor oldu. Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında gelişen Acarspor atağında İlker, takımını 1-0 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu ve maçın bol gollü geçeceğinin sinyallerini verdi. Golden sonra oyunda üstünlüğü eline alan Sarı-Lacivertliler, rakip kaleye yüklenmeye devam etti.

Mücadelenin 16. dakikasında gelişen Acarspor atağında ilk golün sahibi İlker, kendisinin ve takımının üçüncü golüne imzasını atarak durumu 2-0 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Sarı-Lacivertliler, Coşkunspor kalesini ablukaya alarak fark için yüklenmeye devam etti.

Karşılaşmanın 62. dakikasında Hakan’ın kaydettiği golle durumu 3-0 yapan Acarspor, bu golden 3 dakika sonra geliştirdiği atakta bu kez Batuhan’la skoru 4-0’a taşıdı. Üst üste bulduğu gollerle aradaki farkı açan ev sahibi takımda günün başarılı isimlerinden İlker, 67. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin üçüncü takımının beşinci golünü kaydetti ve skor 5-0 oldu.

Müsabakanın 72. dakikasında gelişen Acarspor atağında Batuhan, meşin yuvarlağı Coşkunspor ağlarına göndererek durumu 6-0 yaptı. Konuk ekip kalesinde gördüğü 6 gole rağmen maçı bırakmadı ve gol için Acarspor kalesine 74. dakikada geliştirdiği atakta Samet’in kaydettiği golle durumu 6-1 yaparak tek sayısını kaydetti. Ancak Sarı-Lacivertli ekibin bu gole cevabı gecikmedi. Altıncı golden 2 dakika sonra ani gelişen atakta Deha skoru 7-1 yaptı.

Karşılaşmanın 80. dakikasında Hakan’ın golüyle durumu 8-1 yapan ve farkı yeniden 7’ye çıkartan Acarspor’da sahanın yıldızlarından Batuhan 82. dakikada gelişen ani atakta bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin üçüncü takımının sekizinci golünü kaydetti. Karşılaşma 9-1’lik skorla devam ederken, mücadelenin 85. dakikasında gelişen Acarspor atağında, rakip defans alanı içerisinde oluşan karambol sırasında Veysel, topu ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderince skor tabelası 10-1 oldu ve müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

1.A.K.
Stat: Ahmet Saraç sahası
Hakemler: İrfan Demir***, Erdal Minnetoğlu***, Kenan Kurşuner***
Acarspor: Furkan***, A.Rıza***, Doğukan***, Coşkun***, Hüseyin***, Ö.Doğuş***, Hakan***, Deha***, İlker***, Can***, Kadir***
Coşkunspor: Uğur*, Veysel Demir*, Emrah*, Yusuf*, Veysel*, Aklın*, Bekir*, Berke*, Ali*, Berkcan*, Ömer*(Samet**)
Goller: Dk.4-16 İlker 2-0, Dk.62 Hasan 3-0, Dk. 65 Batuhan 4-0, Dk. 67 İlker 5-0, Dk. 72 Batuhan 6-0 , Dk. 76 Deha 7-0, Dk. 77 Samet 7-1, Dk.80 hakan 8-1, Dk. 82 Batuhan 9-1, Dk.85 Veysel (Veysel) 10-1
 
Editör: TE Bilişim