Toplantı da mevcut başkan Mehmet Ali Uzman, 2 yıl daha Acarspor Kulübü’nün başkanlığına yeniden seçildi.

Acarspor’un yeni yönetim kurulu Bahane Restoranda düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştirdi. Yapılan dağılım sonrasında başkan Mehmet Ali Uzman 2 yıl daha Sarı-Lacivertli kulübe başkanlık yapacak. Ayrıca Aziz Yüceur 2. Başkan olurken, Adem Gülsün ve Mithat Çabuk ise Başkan Yardımcılığı görevini üstlenecek. Genel Sekreterlik görevini Menderes Erceylan üstlenirken, Muhasip Ahmet Gür oldu. Kulüp Tesisler Müdürü Metin Demirel, Sosyal Aktiviteler Sorumlusu Serkan Gündüz, Futbol Şube Sorumluları Faruk Yiğit ve Yalçın Tokay, Futbol Şube Sorumlusu Yardımcıları Gökhan Kotas ve Ayhan Yalamaoğlu, Basın Sözcüsü Bülent Güler ve Genel Koordinatör ise Selahattin Yıldız oldu.

Acarspor’un Yönetim kurulu üyeleri birlikte aldıkları karar gereği her ayın 3. haftasının Pazartesi günü kulüp binasında bir araya gelerek toplantı düzenleyecek.

“Acarspor’da hedefler büyüyor”

Acarspor’da güven tazeleyen Başkan Mehmet Ali Uzman,“Tesisleşme ve hedef yönünden daha da ileriye gitmeliyiz. Yönetim kurulumuza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum. Hep birlikte taşın altına elimizi sokarak Acarspor’u daha yukarılara taşıyacağız. Amacımız Yalova gençliğine ve Sarı-Lacivertli camiamıza hizmet etmektir. Kimin başkan olduğu o kadar önemli değil, çünkü hepimizin tek bir amacı vardır o da Acarspor’u en üst seviyelere çıkartmaktır. Yeni tesislerimizin inşaat çalışmaları 10 gün içerisinde start alacak. Şimdi eskisinden daha zor görevler bizi bekliyor. Ancak her şey Acarspor’un gelişmesi ve başarılı olması içindir. Yaptığımız dağılım sonrasında göreve seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim