Mumları üfleyen Yalova Milletvekili Muharrem İnce, aynı gün U-16 liginde şampiyon olan Acarspor takımını ise tebrik etti.

İnce, doğum günü sürprizine karşılık olarak Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları kapsamında Tekirdağ’ın Çorlu İlçesine gidecek olan Acarspor U-19 takımının masraflarını karşılanması hususunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı telefon ile arayarak takımın konaklamasını karşılanması ricasında bulundu.

İnce ayrıca Acarsporlu yöneticilerden gelen istek doğrultusunda  amatör spor kulüplerinin sorunlarının değerlendirilmesi hususunda Meclis Araştırma komisyonuna bir önerge vereceğini de söyledi.

Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman,” Bugün 2012-2013 sezonunda 5. Şampiyonluğumuzu kazandık. Aynı anda Yalova’nın simgelerinden CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi lokalimizde ağırlamak bize çifte mutluluk yaşattı. Yalova’da 2 senedir 12 kupa kazandık. Akademimizde 150 ve 8 kategoride 150 olmak üzere toplam 300 sporcuyu bünyemizde barındırıyoruz. Biz kulüp olarak manevi desteklerle ve değerli iş adamlarımızın verdiği güçle başarıya yürüyoruz. Yalova’yı gittiğimiz her yerde başarıyla temsil ediyoruz. Bundan dolayı da mutluluk duyuyoruz” dedi.

Futbolcu olmanın zor olduğuna değinen CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce,” Futbolcu mu olmak zor yoksa doktor olmak mı zor diye sorsam. Tabi ki futbolcu olmak daha zor. Yalova’dan yılda 20 yada 30 tane tıp fakültesini kazanan öğrenci var. Ancak dönüp arkamıza baktığımızda şöhretli olan futbolcu sayısı Yalova’da çok azdır. Benim önerim hem okulu hem de futbolu bir arada götürün ve çalışın. Özellikle de amacınız olsun. Ben Real Madrid’de oynayacağım yada Barcelona’da oynayacağım deyin.  Bizim zamanımızın en meşhur futbolcusu Brezilyalı Pele’ydi. Onun hayat hikayesini okuyun. Ne gibi zorlukları aşarak başarıya ulaşmış araştırın. Bana 11 yaşında sorduklarında ne olacaksın dediklerinde milletvekili olacağım demiştim. Siyaset hayatımda da Yalova’nın siyasette ki en büyük çıtası olan Yaşar Okuyan’dır. Bende ona bakarak çıtayı hep yüksek tuttum. Siyaset hayatımda bakan olurum olmam ama çıtam hem yüksektedir” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim