BAL Ligi 12. Grupta liderliğini sürdüren Altınova Belediyespor, 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çorluspor 1947 deplasmanında 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Altınova Belediyespor,4 puan farkla liderliği sürdürüyor.
“BU MAÇ GERİDE KALDI”
Çorluspor deplasmanında takımlarının iyi bir oyun sergilediğini ifade eden Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı, “Tüm sporcu kardeşlerimi kutluyorum. Bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Biz her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Amacımız bu yıl 3. Lige çıkabilmek. Bu yönde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu yolda bize destek olan camiamıza teşekkür ederiz” dedi.
ÇORLUSPOR’A TEŞEKKÜR
Çorluspor deplasmanında çok iyi ağırlandıklarını dile getiren Altınova Belediyespor Genel Koordinatörü Abdurrahman Güneş, “Çorluspor 1947 Kulübü yönetimi ve taraftarlarına ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederiz. Centilmence, spora yakışır bir müsabaka oldu. Tüm futbolcuları kutluyorum” diye konuştu.
“KENETLENDİK”
Maç eksiğine rağmen 4 puan farkla liderliği sürdürdüklerini hatırlatan Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, “Camia olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız. Belediyemizle, kulübümüzle, takımımızla, taraftarımızla, ilçe halkımızla el ele vererek 3. Lig yolunda emin adımlarla yürüyoruz. İnşallah bu sezon BAL’da şampiyonluğu elde ederek kentimizi 3. Ligde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim