Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Kadıköyspor son olarak Güray Akaoğlu’nu transfer etti. 21  yaşında olan ve orta saha oynayan genç oyuncu sezonu ise BAL ekiplerinden Aliağa Futbol A.Ş.’de tamamladı. Daha önce Haznedar, Altınova, Fenerbahçe, Türkoğlu Belediyespor, Beşikdüzüspor, Karabiga Belediyespor formalarını da terleten Akaoğlu geçen sezon BAL’da İzmir ekibiyle 14 maça çıktı.
Kırmızı Siyahlılar dış transferde Yalovaspor’dan Galip Enes Yakut, Turgutluspor’un başarılı defans oyuncusu Emre Ersöz ve Sultaniyespor’un golcü oyuncusu İsmail Öztürk’le anlaşmıştı. Teknik direktör İsmail Dilsizoğlu ile yollarını ayıran ve arayış içerisine giren Kadıköyspor iç transferde Hakan Alpyürük, İlker Avseren, Aykut Çeperli, Sercan Keskin ve Ömer Taha Türe ile anlaşma sağladı.
“Kadıköyle anlaştığım için mutluyum”
Yeni transfer Güray Akaoğlu,” Bu sezon Kadıköy sporla anlaşmış bulunmaktayım. Hedefleri olan bu kulüpte olmaktan dolayı mutluyum, inşallah hep beraber bu yolda sonunda dönüp baktığımızda hayırlı sakatsız kazasız belasız bi sezon geçirmeyi Allah nasip etsin. Transferimde emeği geçen başkanımız Mustafa Özel teşekkür ederim” dedi.

 

Editör: TE Bilişim