Yalova Group Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Hacımehetspor Kulübü Başkanı Şenol Akar’dan sitem geldi. Yeni sezon öncesi transferi erken bitirdiklerini belirten Akar, ancak bazı kulüp yöneticilerinin anlaşma sağladıkları oyuncularıyla görüşme yapmalarına anlam veremediklerini söyledi.
“Herkes kendine yakışanı yapar”
Yeşil Beyazlı ekibin genç başkanı Şenol Akar,”  Yalova’daki amatör spor içinde yer alan büyüklerim. Biz Hacımehmetspor'un genç idareciler olarak siz büyüklerimizden öğrenecek çok şeyimiz var diyorduk.
Ama biz sizden anlaşılmış, el sıkışılmış, gazeteye anlaştık diye ilan verilmiş, peşinatını 1 ay önce 7 haziran günü almış bir futbolcuya bizden daha fazla para verip aklını çelmeyi öğrenmek istemedik.
Biz sizden sporun güzel yönlerini ahlaklı kısımlarını öğrenmek istedik. Sözüm meclisten dışarı değil meclisin tam içine. Yarası olan gocunsun. Onlar kendilerini biliyorlar. Bunları yapmak için karaktersiz olmak lazım. O kadar çok paranız varsa kendinize karakter alın. Ama ne yazık o da para ile satılmıyor” dedi.

 

Editör: TE Bilişim