Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya Akköyspor hızlı başladı ve 15. dakikada geliştirdiği atakta Engin takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım farkı arttırmak için İdmanocağıspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Müsabakanın 30. dakikasında gelişen Akköyspor atağında Bayram, takımının ikinci golüne imzasını atarak skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın 42. dakikasında atak geliştiren ev sahibi takımda C.Serhat, sahneye çıkarak durumu 3-0’a getiren golü İdmanocağıspor ağlarıyla buluşturdu ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununa devam eden ev sahibi takım Akköyspor, farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti.

Karşılaşmanın 77. dakikasında gelişen Akköyspor atağında Yasin, takımının dördüncü golünü kaydederek skoru 4-0 yaptı. Kalesinde hem ilk yarıda hem de ikinci devrede gördüğü gollerle 4 farklı yenik duruma düşen konuk ekip İdmanocağıspor müsabakanın 80. dakikasında geliştirdiği atakta ceza sahası dışı sol çaprazından serbest vuruş kazandı.

Topun başına geçen takım kaptan Suat Kaan, meşin yuvarlağı enfes bir vuruşla 90’dan filelerle buluşturarak şık bir gole imzasını atarak takımının tek sayısını kaydetti ve durumu 4-1 yaptı. Kalesinde gördüğü golden sonra oyunda kontrolü yeniden eline alan ev sahibi takım Akköyspor’da günün başarılı isimlerinden Bayram 90+1. dakikada gelişen atakta bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının ise beşinci golüne imzasını attı ve durumu 5-1 yaparak müsabakanın skorunu belirledi.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Engin Özgür***, Önder Mazlum***, İrfan Demir***

Akköyspor: İhsan***, Serkan***, Engin***, Kamuran***, Osman***, Enes***, Özcan***, Harun***, Yasin***, C.Serhat***, Bayram***

İdmanocağıspor: Kader**, Cemil**, Sinan**, Şaban**, M.Hüseyin**, İskender**, Suat Kaan**, Atakan**, Cem**, Salih**

Goller: Dk.15 Engin 1-0, Dk. 30 Bayram 2-0, Dk. 42. C. Serhat 3-0, Dk. 77 Yasin 3-0, Dk. 80 Suat Kaan 3-1,  Dk. 90+1 Bayram 4-1 
Editör: TE Bilişim