Akköylü olan ve Mavi Beyazlı ekibe her zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen iş insanı peş peşe gelen galibiyetler sonrasında Akköyspor A ve U18 takımını restaurantında ağırladı.

Akköyspor’u yakından takip ettiğini ve başarılarıyla gurur duyduğunu belirtip, başta yönetici, teknik heyet ve oyuncuları tebrik eden Sandal Balık Restaurant sahibi Bahri Özer, şampiyonluk gelmesi halinde Mavi Beyazlı ekibe özel bir gece yaşatacağının sözünü verdi. Başkan Kani Gülver’in yanı sıra Ersoy Atik ve Sami Karataş’ın yanı sıra antrenör ve futbolcular organizasyonda tam kadro yer aldı.

Yemekte konuşan Mavi Beyazlı ekibin antrenörü ve kaptanı Mehmet Durak, Akköyspor’un başarısı için var güçleriyle mücadele edeceklerini ve şampiyonluk kupasını getireceklerini söyledi.

“Bahri ağabeyimize ve ekibine teşekkür ederiz”

Akköyspor Kulübü Başkanı Kani Gülver,” Akköyspor’un A ve U18 takımı ağırlayan köyümüzün ve Yalova’nın en sevilen esnaflarından Sandal Balık Restaurant sahibi Bahir Özer ağabeyimizin bugün misafiri olduk. Takımımıza vermiş olduğu bu moral yemeği için kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonluk kutlamamızı da burada yaparız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim