Buse’ye ziyaretleri esnasında Yalova Tersaneler Spor Kulübü Başkanı Sırrı Acar ile antrenörleri Murat Gençtürk ve Selim Acar’da eşlik etti.

Ülkemize ve Yalova’ya sayısız başarı kazandıran ve gözünü 2021 yılında gerçekleştirilecek Tokyo Olimpiyatları’na diken başarılı sporcuyu Akyol, Büyükgümüş ve Gülcek tebrik etti.

 “Başarılarının devamını diliyorum”

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,” Sırbistan'da gerçekleşen Bireysel Güreş Dünya Kupası Kadınlar 72 kiloda ülkemize gümüş madalya getiren Yalova’mızın gururu Buse Tosun ile bir araya geldik, kendisini can-ı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

“Buse’den Olimpiyat madalyası bekliyoruz”

Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Orhan Gülcek, 2020 Dünya Kupasında ikinci olan sporcumuz Buse Tosun'u ve hocalarını tebrik etti ve Olimpiyat madalyası diledi. Güzel ve sosyal mesafeli kısa bir sohbetten sonra Buse Tosun, Tersaneler Birliği ve Cemre Tersanesinden ödüller ve daim destekler için teşekkür etti. Antrenörler Selim Acar ve Murat Gençtürk de Yalova Tersaneler Spor faaliyetleri hakkında bilgi vererek teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim