2023 Nisan ayında Yalova’nın ev sahipliği yapacağı Avrupa Kupası maçları ve Süper Ligde mücadele eden takımıyla ilgili bilgiler veren Erkoç, desteklerinden ötürü Büyükgümüş’e teşekkür etti.

“Büyükgümüş ile her engeli aşmaktayız”

Yalova’nın ev sahipliği yapacağı dev organizasyon öncesinde Büyükgümüş’le istişare yapan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği Başkanı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başdanışmanı ve Yalova Belediyesi Meclis Üyesi Alpaslan Erkoç, “YOSK hakkında sayın vekilimiz Ahmet Büyükgümüş’ün kendisine bilgiler verdik. Avrupa kupaları için ilimizde gerçekleştirilecek organizasyonun tanıtımını yaptık. Allah kendisinin eksikliğini bizlere hissettirmesin. YOSK’un her anında yanında olan ve takımın ayakta kalması için destekte bulunan ve hiç esirgemeyen Ahmet Büyükgümüş’e bilgiler aktardık. 2023 yılı Nisan ayında ilimizde düzenlenecek Avrupa kupası finalleriyle ilgili kendisini bilgilendirip organizasyonun tüm yükünü kendisi sırtladı. Sayın Milletvekilimiz Büyükgümüş bizlerin ağabeyi, kardeşi, dostu, arkadaşı olmuştur. Her kentin bir gurur kaynağı vardır. Yalova’mızın gururu ve efsanesi vekilimiz Büyükgümüş’tür. Üstlendiği her görevin üstesinden gelen ve başarıları ile Yalova’mızı ve hemşerilerimizi büyük bir sorumlulukla temsil eden değerli milletvekilimiz Büyükgümüş’ün her daim destekçisi ve duacısıyız. Sayın vekilimizin ülkemize ve Yalova’mıza katkılarından ötürü teşekkür ederiz. Özellikle de engelli kardeşlerimiz için her talebimize cevap veren her isteğimize fazlasıyla destek veren sayın milletvekilimiz Büyükgümüş ile her engeli aşmaktayız. Sağ olsun var olsun. Rabbim milletvekilimize çok daha önemli görevler ve bu görevlerde de üstün muvaffakiyetler nasip etsin. Son olarak Yalova siyasi tarihinin efsanesi vekilimiz Büyükgümüş’ün daha yapacağı çok iş var. Bizler de Yalovalı kardeşleri olarak sayın vekilimizin hep yanındayız” dedi.

“Vekilimize YOSK’a ve Yalova’ya hizmetleriyle destekleri için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz”

AK Yalova Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş’ün Yalova’nın aydınlık yüzüdür diyen Başkan Erkoç, “Sayın vekilimiz Ahmet Büyükgümüş göreve geldiğin ilk günden bu yana hep Yalova’mıza hizmet için gece gündüz çalışmıştır. Yalova’mız için dişini tırnağına takan kıymetli vekilimiz Ahmet Büyükgümüş, inanıyoruz ki bu kentin daha da ileriye gidip modern bir hal alma yolunda çalışmalarını sürdürecektir ve sürdürüyor da. Sayın vekilimize YOSK’a ve Yalova’ya hizmetleriyle destekleri için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” diyerek sözlerine nokta koydu.

Editör: TE Bilişim