Uzunköprüspor:0 Altınova Belediyespor:1
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grubun lideri Altınova Belediyespor, 20. Haftayı da galibiyetle kapatarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
Edirne’de Uzunköprüspor’un konuğu olan Sarı Yeşilliler tarifeyi değiştirmeyerek çamur deryası olan sahada rakibini 1-0 mağlup etti. En yakın rakibiyle puan farkını 9’a çıkartan Kaya Tevfik Saygılı’nın ekibi 3 puanı ise Burak Görgülü’nün golüyle elde etti.
Son oynadığı 11 maçta bileği bükülmeyen Altınova Belediyespor, Ergene Şehir Stadyumunda Uzunköprüspor’a konuk oldu. Futbola elverişsiz olmasına karşın oynanan müsabakanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle bitti.
İkinci yarıda ise ilk kez bu kadar kötü bir sahada oynamasına karşın temsilcimiz adeta rakibini kalesine hapsetti. Maçın 75. Dakikasında gelişen Altınova Belediyespor atağında sahneye çıkan Burak Görgülü topu, Uzunköprü ağlarına bırakarak maçtaki tek golü kaydetti. 90 dakika sonunda gülen taraf Altınova Belediyespor olurken, temsilcimiz gelecek hafta Sultangazispor’u yenmesi halinde şampiyonluğunu garantilemiş olacak.

Editör: TE Bilişim