Alemdağspor:3 Altınova Belediyespor:3
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 24. Hafta maçında İstanbul deplasmanında Alemdağspor’un konuğu olan Altınova Belediyespor rakibiyle 3-3 berabere kalarak evine 1 puanla döndü. Temsilcimizin gollerini Ceyhun Çağlar ve Rıza Burak’tan gelirken, ev sahibi ekibin sayılarına ise Ramazan Bal (2) ve Ahmet Gündoğdu kaydetti. Zirvenin oldukça gerisinde kalan Sarı Yeşilli temsilcimiz 3 puan hasretini altıncı haftaya çıkartmış oldu. 
Alemdağ Stadyumun ev sahipliği yaptığı maça atak başlayan ev sahibi ekip dakikalar 23’ü gösterdiğinde Ramazan Bal ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Kalesinde gördüğü golden sonra çabuk toparlanan Altınova Belediyespor sadece 9 dakika sonra Ceyhun Çağlar’ın ayağından bulduğu golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Peş peşe gelen gollerin ardından ilk yarı bu skorla son buldu. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Alemdağspor 50’de Ahmet Gündoğdu ve 55’te ise Ramazan Bal’ın golleriyle bir anda farkı 2’ye çıkartırken skor tabelasında ise 3-1 öne geçti.
Ancak yediği gollerden sonra oyun disiplininden kopmayan Ertunga Kuşhan’ın öğrencileri 65 ve 75’de orta sahanın maestrosu Rıza Burak’la goller bulurken maç 3-3’lük eşitlikle son buldu.
Editör: TE Bilişim