Balıkesir Belediyespor ile Altınova Belediyespor mücadelesi 29 Eylül Cumartesi günü Balıkesir Belediyespor tesislerinde oynanacak. Zorlu mücadele 14:30’da start alacak. Ligin ilk hafta mücadelesinde Bigaspor’u ağırlayan Sarı Yeşilli temsilcimiz 1 puanı Sezgin’in kafa golüyle son dakika da kurtarmıştı.

Türkiye Kupası 1. Tur maçında Dardanelspor’a 2-0 boyun eğdikten sonra Bigaspor’la 2-2’lik eşitliği bozamayan Altınova Belediyespor 2. Haftada Balıkesir deplasmanında puan arayacak.

Balıkesir Belediyespor ile Altınova Belediyespor arasında bugün, Balıkesir Belediyespor Tesisleri’nde oynanacak mücadele, 14.30’da başlayacak. Zorlu 90 dakika öncesi Altınova Belediyespor, 1 puan ve averajla 4. sırada bulunuyor. Aynı puandaki Balıkesir Belediyespor ise 10. sırada yer alıyor.

İlk haftada yaşadıkları puan kaybını telafi etmek istediklerini belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Okan Yılmaz, “Ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircimiz önünde Bigaspor’a karşı çok zorlandık. 10 kişi kalmamıza rağmen beraberliği, son dakikada bulduğumuz golle kurtardık. Şimdi Balıkesir Belediyespor ile deplasmanda kozlarımızı paylaşacağız. Rakibimiz de Balıkesir derbisinde Gönen Belediyespor ile golsüz berabere kaldı ve 1 puanlı başlangıç yaptı. Zor bir deplasman olacak ancak sahadan galibiyetle ayrılarak, sahamızda yaptığımız puan kaybını telafi etmek istiyoruz” dedi.

Altınova Belediyespor deplasmanda karşılaşacağı Balıkesir Belediyespor maçında sakat olan Ferdi’den ve Bigaspor maçında kırmızı kart gören Kutluhan’dan yararlanamayacak.

 

Editör: TE Bilişim