BAL’daki temsilcimiz ayrıca Bolu kampına götürdüğü Hasan Acar’la da anlaşma sağlayarak kadrosuna katarken, kamp sonrasında bir orta saha transferini daha önümüzdeki günlerde gerçekleştirmesi bekleniyor.

Yalovaspor ile birlikte BAL 14. Grupta mücadele edecek olan Altınova Belediyespor Bolu-Abant’ta bulunan Von Resort Otel’de ki kampını başarıyla tamamladı. Günde çift antrenman gerçekleştiren Sarı Yeşilliler ayrıca 4’de hazırlık maçı oynadı.

Abdurrahman Güneş’in öğrencileri Sultangazispor’la oynadığı hazırlık maçından Samet Şenol ve Batuhan Demir’in karşılıklı golleri sonrasında 1-1 berabere ayrıldı. Sarı Yeşilliler ikinci hazırlık maçını ise Bolu’nun Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerinden Yeniçağaspor’la gerçekleştirdi. Bu mücadeleyi temsilcimiz Yusuf Çiçek, Yunus Demir, Hasan Acar ve Göktuğ Ada’nın golleriyle 4-1 kazanmayı başardı.

Üçüncü hazırlık maçında İstanbul’un Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bağcılarspor ile oynayan Altınova Belediyespor rakibine 1-0 mağlup oldu.

Son hazırlık maçını ise İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Çekmeköy Alemdağspor ile oynadı. Bu maçta teknik patron Abdurrahman Güneş 90 dakika genç ve yedek ağırlıklı kadro ile mücadele ederken Batuhan Çoban ve Fatih Sadıkoğlu’nun gollerine mani olamayınca sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

“Bolu kampımız çok verimli geçti”

Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş,” Bolu kampımızı başarıyla tamamladık. Antrenmanlarımızın yanı sıra 4 hazırlık maçı yaparak kendimizi görme fırsatı bulduk. Eksik olduğumuz yönlerimizi ligimizin başlama tarihine kadar gidereceğiz inşallah. Kamp sonrasında son transferimizi de bu hafta içinde açıklamayı planlıyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a, Kulüp Başkanımız Sedat Ok, Fevzi Arıcı ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim