Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında ev sahibi ekip 28’de Serhat Binici ve 45’de Murat Aldı’nın attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.  İkinci 45 dakikada ise temsilcimiz Altınova Beleidyespor 77’de Murat Demir ve 90+5. Dakikada Hüseyin’in attığı gollerle 2-2’lik beraberliği yakaladı ve maç bu skorla bitti.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala Altınova Belediyespor, Bursa’da aldığı 1 puan sonrasında play-out yolunda Armutlu Belediyespor’un 2 puan gerisine düştü.

Bursa Yenişehir Stadında oynanan karşılaşmayı ev sahibi Yenişehir Belediyespor atak başlayan taraf oldu. Karşılaşmaya tutuk başlayan temsilcimiz Altınova Belediyespor karşısında ev sahibi ekip ilk ciddi gol pozisyonunu 10. Dakikada yakaladı.

Müsabakada dakikalar 28’i gösterdiğinde atak geliştiren Yenişehir Belediyespor’da topla buluşan Serhat’ın vuruşunda top Armutlu Belediyespor ağlarıyla buluşunca ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

Bulduğu gol sonrasında rahatlayan Bursa temsilcisi seyircisinin desteğini de arkasına alarak Altınova kalesinde baskısına devam etti. Karşılaşmanın 38. Dakikasında Yenişehir Belediyespor’da Şakir mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.

İlk yarı bu skorla bitecek denildiği anlarda 45. Dakikada gelişen Yenişehir Belediyespor atağında Serhat’ın defanstan dönen topunu tamamlayan Murat meşin yuvarlağı 2. Kez Altınova Belediyespor ağlarıyla buluşturdu ve ilk yarının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında ise her iki takımda etkili futbollarıyla göze çarptılar. 2-0 geride olan temsilcimiz Altınova Belediyespor farkı azaltma adına Yenişehir Belediyespor kalesinde ciddi gol pozisyonları yakaladı.

Müsabakada dakikalar 77’yi gösterdiğinde gelişen Altınova Belediyespor atağında Murat Demir sahneye çıkarak skoru 2-1’e getirdi.  bu golden sonra baskısını iyiden iyiye arttıran Sarı Yeşilli temsilcimiz 90+5. Dakikada Hüseyin’in attığı golle skoru 2-2’ye getirdi.  Bursa’dan 1 puanla dönen Altınova Belediyespor ise ligin bitimine 1 hafta kala play-out maçı oynamaya yakın olan taraf oldu.

 

Editör: TE Bilişim