Oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Sarı Yeşilli ekibimiz 11. Haftada saha ve seyircisi önünde Kavacıkspor’u ağırlayacak. 11 Aralık Pazar günü 14:00’da başlayacak müsabakaya Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu ev sahipliği yapacak. Zirveye bir adım daha yaklaşmak isteyen Abdurrahman Güneş’in öğrencilerinin zorlu mücadelesini ise Tayfun Güz, Önder Demir ve Ömer Faruk Şahin hakem üçlüsü yönetecek.

Evinde Kullar 1975 Spor’u 1-0 devirdikten sonra Akhisar Demirspor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönen Altınova’da yüzler gülüyor. 14. Grupta 20 puanla 3. Sırada bulunan Sarı Yeşilli ekipte ilk yarı bitene kadar kalan tüm maçlarını kazanmak istiyor. Son hazırlıklarını tam kadro olarak maçın oynanacağı Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda yapan Altınova Belediyespor galibiyete kenetlendi.

Kritik karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Abdurrahman Güneş,” Pazar günü 14:00’da oynayacağımız önemli Kavacıkspor maçında bütün taraftarlarımızı dostlarımızı bekliyoruz. Rabbim galibiyet almamızı nasip eder inşallah” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim