İlk yarını son haftasında evinde Feriköy’ü ağırlayan Sarı Yeşilliler rakibini 4-0 gibi farklı skorla yenerek hem ikinci sıraya yükseldi hem de devre arasına moralli girdi. Abdurrahman Güneş’in ekibinde goller Mustafa Topuz, Samet Şenol, Muhammed Uğur Kalço ve Yakup Durmaz’dan geldi.

Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan mücadelede Yunus Aytekin Atabek, Hakan Can Yılmaz ve Abdulsamed Yeşilbaş hakem üçlüsü görev yaptı. Maça etkili başlayan Altınova Belediyespor tecrübeli golcüsü Mustafa Topuz’un 12. Dakikadaki golüyle perdeyi açmayı başardı. Topu kontrolünde tutan ve etkili ataklarıyla dikkat çeken Sarı Yeşilliler ilk yarıyı 1-0 üstün kapattı. İkinci yarıda adeta şahlanan Abdurrahman Güneş’in öğrencileri geliştirdikleri ataklarla rakibini adeta bunaltı. Maçın 50. Dakikasında Samet Şenol sahneye çıkarak takımını iyice rahatlattı.

2-0 önde olan Altınova Belediyespor 88’de Muhammed Uğur Kalço ve 90’da da Yakup Durmaz’la goller bularak mücadeleyi 4-0 kazandı. Bu sonuçla Sarı Yeşilli temsilcimiz 13 haftalık ilk yarı maratonunu 29 puanla ikinci sırada bitirmeyi başardı.

Editör: TE Bilişim