Gaziosmanpaşaspor:2 Altınova Belediyespor:0
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grubun lideri Altınova Belediyespor üçüncü yenilgisiyle 22. Haftada tanıştı. İstanbul’da Gaziosmanpaşaspor’un konuğu olan Sarı Yeşilliler rakibine 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Kaya Tevfik Saygılı’nın ekibi 12 maçlık yenilmezlik serisi is son bulmuş oldu.
İstanbul Yıldıztabya Stadı’nda yazdan kalma sıcak bir havada oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip daha atak başladı.
Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki takımda net fırsatlar yakalamasına karşın bunları değerlendiremeyince Gaziosmanpaşaspor ve Altınova Belediyespor 0-0 eşitlikle soyunma odalarına gitti.
İstanbul’da oynanan mücadelenin ikinci 45 dakikasına Gaziosmanpaşaspor atak başladı. Maçta dakikalar 48’i gösterdiğinde ev sahibi ekipte Samet attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sadece 5 dakika sonra Kırmızı Yeşilliler bu kez Kadir’le golü bulurken maçı da 2-0’lık skorla kazanmayı başardı.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grubun 23. Haftasında lider Altınova Belediyespor sahasında Kadıköyspor’u ağırlarken, Gaziosmanpaşaspor haftaya ligden düşmesi kesinleşen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile karşılaşacak.

 

Editör: TE Bilişim