Sultangazispor:1 Altınova Belediyespor:0
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Sultangazispor sahasında temsilcimiz Altınova Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen 90 dakikayı ev sahibi ekip Sultangazispor, Emre Yılmaz’ın golü ile 1-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden ve şampiyonluğun en büyük adayları olan Sultangazispor ve Altınova Belediyespor Cebeci Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Zorlu geçen 90 dakikanın ardından Sultangazispor mücadelenin 22. Dakikasında Emre Yılmaz’ın attığı tek golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Ömer Kocabey, Uğur Mahmut Zengin, Mehmet Ali Vardar ve Emre Korkmaz hakem dörtlüsü yönetti.
Zorlu karşılaşma Sultangazispor’un vuruşu ile başlanırken, mücadeleye hızlı başlayan Sultangazispor ilk 15 dakikanın ardından oyuna hakim olurken organize ataklar düzenlemeye başladı. Karşılaşmanın 22. Dakikasında sol kanattan serbest vuruş kazanan Sultangazispor’da topun başına Oğuz Yeşil geçti.
Oğuz Yeşil’in ceza ortasına gönderdiği etkili ortayı Vedat kafasıyla topu arka aşırttı. Arkada gelişine bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturan Emre Yılmaz takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmadı ve Sultangazispor soyunma odasına 1-0’lık üstünlük ile gitti.
İkinci yarıda temsilcimiz gol için bastırırken, ev sahibi ekip ise savunma oyunu gerçekleştirerek Altınova’ya gol izni vermedi ve ilk yarıda ki bulduğu golle mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardı.

 

 

 

Editör: TE Bilişim