Kıran kırana geçen 90 dakika sonunda her iki takımda karşılıklı bulduğu goller sonrasında müsabakanın ilk yarısı 1-1 sona ererken, ikinci yarıda 82. Dakikada bir kez daha sahneye çıkan Hüseyin Tunç  temsilcimizi 2-1 galibiyete uzandırdı.

Bursa Merinos Stadyumu’ndaki karşılaşmaya çok iyi başlayan  taraf Altınova Belediyepsor oldu. Üst üste ataklarla golü koklayan Sarı Yeşilli temsilcimiz dakikalar 34’ü gösterdiğinde Hüseyin Tunç ile golü bularak 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü golün etkisinden çabuk çıkan Merinosspor, beraberlik golü için Altınova kalesini yokladı. 39.dakikada sahneye çıkan Feyyaz Yaşar, skoru 1-1’e getiren golü attı.

İlk 45 dakikanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca 1-1 sona erdi.  Zorlu 90 dakikanın ikinci 45 dakikasında büyük çekişmeye sahne oldu. Son dakikalarda oyun üstünlüğünü eline geçiren Sarı Yeşilli ekibimiz, 82.dakikada galibiyet golüne ulaştı. Hüseyin Tunç, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek Altınova Belediyespor’u Merinosspor deplasmanında 2-1 öne geçirdi.

Bursa’dan 3 puanla dönen Altınova Belediyespor puanı 31’e yükseltirken, Merinosspor ise 40 puanda kaldı.

 

 

Editör: TE Bilişim