2012-2013 futbol sezonunda Sarı Yeşilli ekibin teknik patronu olacak Okan Yılmaz’ın yardımcılıkların Algun Erdem ve Ferit Özinan yapacak.

Sezon öncesinde Mudanyaspor ile anlaşan ancak istediği çalışma ortamını bulamayan Okan Yılmaz yeniden Altınova Belediyespor ile anlaşma sağladı.

Altınova Belediyespor Kulübü Tesislerinde gerçekleşen imza törenine Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Dr. Metin Oral ve yönetim kurulu tam kadro katılırken teknik direktör Okan Yılmaz, Algun Erdem ve Ferit Özinan da imza töreninde hazır bulundular.

Geçmiş dönemlerde yapılan hataları bir daha yapmayacaklarını yönetim olarak aldıkları kararları uygulayacaklarını vurgulayan Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Dr. Metin Oral,” Geçen seneyi  Okan ve Algun hocamızla tamamladık. Bu sezon yine aynı hocalarımızla devam etme karar aldık ve beraberinde Ferit hocamız ile anlaştık. Yolumuza bu ekibimiz ile ve alt yapı hocalarımızla gelecek sene mücadele edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuz ile el birliği yaparak her zaman koyduğumuz hedefimize ulaşmak istiyoruz. Geçmişte yapılan hatalardan tecrübe edinerek belirlediğimiz bütçemiz ve hocalarımızın istekleriyle hareket edeceğiz. Yönetim kurulu olarak aldığımız kararlara tamamen uyacağız ve dışına çıkmayacağız. Teknik direktörümüz Okan Yılmaz’a, Algun Erdem’e ve Ferit Özinan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Altınova Belediyespor’da 8 yıl başkanlık görevini yürüttüğünü bu sezon yönetim içerisinde kalmaya karar verdiğini belirten Sedat Ok,” Altınova Belediyespor’da 8 yıl başkanlık yaptım. Bu dönemlerde Belediye Başkanımız Metin Oral bizlere çok büyük destek verdi. Bu sene görevi işlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Ancak takımdan uzaklaşmayarak şimdi ki başkanımız Metin Oral’a destek vermek için yönetimde kaldım ve çalışmalara destek veriyorum. Geçmiş dönemlerde yaşadıklarımız ortada. Bu sene yine aynı hedef ile zafere ulaşmak istiyorum” dedi.

Yeni sezonda Altınova Belediyespor’da kaleci antrenörü olarak görev yapacak Ferit Özinan, Okan Yılmaz ve Algun Erdem’le çalışmaktan mutlu olacağını dile getirerek, görev için kendilerini seçen Altınova Belediyespor yönetimine ise teşekkür etti.

Bu sezon tam sezonda takımda görev yapacaklarını dile getiren yardımcı antrenör Algun Erdem, başarıya ulaşmak için ellerlinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Yeniden Altınova Belediyespor’da çalışacak olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Yeşilli ekibin teknik patronu olacak Okan Yılmaz,” Sezon başında evime çok yakın olan Mudanyaspor ile oturup konuşmuştuk. Ancak 15 gün önce Mudanyaspor ile ilişkimi kestim ve Altınova Belediyespor ile anlaşma sağladım. Burada olmaktan mutluyum beni yeniden seçtikleri için yönetimdeki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu sezon hem alt yapı ve A takımı harmanlayacağız. Altınova’nın alt yapı konusunda büyük bir potansiyeli var. Bunun yanı sıra birkaç tane seçme yaparak seçeceğimiz birkaç oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz. Transfere ise pazartesi günü başlayacağız. Sezonu ise 4 Ağustos açacağız. Bu sezon az paralarla kalitesi belli olan ahlaklı futbolcuları kadromuza katacağız. Geçen sezondan 4 yada 5 futbolcuyla yeniden anlaşacağız. Yönetime bir rapor sundum ve bu rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Bu sezon koyacağımız hedefe ulaşmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Editör: TE Bilişim