Altınova Belediyespor: 3 Sultaniyespor: 1

Altınova Belediyespor’a 3 puanı getiren goller Mehmet Kukul (2) ve Oğuzhan’dan gelirken, Sultaniyespor’un tek golünü Erkan kaydetti.Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan 11. Hafta maçında Altınova Belediyespor ile Sultaniyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki takımda gol bulamadı ve 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci 45 dakikasında seyirci desteğini arkasına alan Altınova Beleidyespor 70. Dakikada geliştirdiği atakta sahneye çıkan Mehmet Kukul meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Kalesinde gördüğü gol sonrasında toparlanan Sultaniyespor 82. Dakikada geliştirdiği kontra atakta Erkan ile cevap verdi ve skoru 1-1’e getirdi.  

Sarı Yeşillilerin yediği gole cevap vermesi gecikmedi ve 88. dakikada gelişen atakta ilk golün sahibi Mehmet Kukul, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-1 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra gelişen Sarı-Yeşillilerin atağında Oğuzhan sahneye çıktı ve attığı golle durumu 3-1’e getirerek karşılaşmanın skorunu belirledi.

Evinde aldığı galibiyet ile Altınova Belediyespor 26 puana yükseldi. 7 puanda kalan Sultaniyespor ise üst üste 5. Yenilgisini aldı. 
Editör: TE Bilişim