Ligin son haftasında Vefaspor ile oynanan müsabaka sonrasına teknik patron Yaşar Nalbantoğlu’ndan boşalan koltuğa Pazar günü müsabakada alt Sarı Yeşillilerin Yapı Koordinatörü Senad Yüksel İbriç oturacak. Play-out maçı öncesinde Sarı Yeşilli ekipte sakat ve cezalı oyuncunun bulunması teknik heyeti sevindiriyor.

Tam kadro olarak Pazar günkü Yalovaspor maçının provasını yapan Altınova Belediyespor’da hedef Bölgesel Amatör Lige devam etmek.

Yalovaspor’a karşı şanslarının yüksek olduğunu belirten Senad Yüksel İbriç,” Hafta sonunda önemli bir müsabaka oynayacağız. Şansımız Yalovaspor’a karşı yüksek. Gerçek bu. Bu üstünlüğümüzü kullanmak istiyoruz. Ancak Yalovaspor’da iyi bir takım ve iyi bir sistem üzerinde oynuyorlar. Hafta sonunda oynadıkları müsabakayı izledim ve rakibimizi iyi analiz ettim. Kadromuzda eksik yada cezalı oyuncumuz yok. Bu bizim için büyük bir şans. Hafta sonunda iki takımda Yalova’nın göbeğinde mücadele edecekler. Kazanan taraf yoluna devam edecek. Pazar günü oynanacak müsabakada varımızı yoğumuzu ortaya koyarak kazanmak için mücadele vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Pazar günkü müsabaka öncesinde şansların eşit olduğunu söyleyen Altınova Belediyespor takım kaptanı İlker Baş,” Sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. Ancak gelişen şartlar neticesinde buralara kadar geldik. Ben Yalovaspor’un profesyonel döneminde futbol oynadım. Ama artık Altınova Belediyespor’un ekmeğini yiyorum. Gönül ister ki hem Yalovaspor hem de Altınova Belediyespor bu ligde mücadele etsin. Ancak futbol farklı bir oyun. Ben her iki takımında şansının eşit olduğuna inanıyorum. Takımımızda ki hava oldukça olumlu. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim