Türkiye Kupası'na ilk turda veda eden temsilcimiz 26 Eylül Çarşamba günü saat 14:30’da Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda Çanakkale ekibi Bigaspor’u konuk edecek.

Sezon öncesi yaptığı transferlerle kaliteli, güçlü ve iddialı bir kadro oluşturan Altınova Belediyespor’da Dardanelspor ile oynanan maçta sakatlanan Ferdi ve kırmızı kart gören Erdal, sezonun ilk haftasında oynanacak olan Bigaspor maçında formsa giyemeyecek.

Kupa maçından sonra Bigaspor maçına adapte olan Sarı Yeşilli temsilcimizde hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi.

Tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Okan Yılmaz, “Kupadan istemediğimiz bir sonuçla elendik ve tamamen lige döndük. Bugün sahamızda Bigaspor ile ilk lig maçımızı oynayacağız. Güçlü rakiple karşı karşıya geleceğiz ancak bizimde kadromuzda kaliteli, yetenekli ve tecrübeli isimler var. Tek düşüncemiz bu maçtan galibiyet ve 3 puanla ayrılmak. Bunun dışında herhangi bir sonucu düşünmüyoruz. Lige moralli başlamak ve seri yakalamak adına Bigaspor maçını kazanmak istiyoruz. En büyük gücümüz olan taraftarlarımızı da bu maçta tribünlerde görmek ve bizlere destek vermelerini bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. 

Editör: TE Bilişim