Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen BAL’daki ekibimiz bir oyuncusu ile yollarını ayırıp bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Sezon başında takıma katılan başarılı orta saha oyuncusu Taşkın Gökçe ile yollarını ayıran Sarı Yeşilli ekibimiz Bartınspor forması giyen başarılı kanat oyuncusu Emirhan Çolak’ı transfer etti.

“Altınova ile 12 maça çıktı”

1996 doğumlu olan orta sahanın yükünü çeken Taşkın Gökçe bu sezon Altınova formasıyla 12 maça çıkarken gol atma başarısı gösteremedi. Tecrübeli isim BAL’da 75 karşılaşmada boy gösterirken, Altınova’dan önce Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, Üsküdar Futbol Yatırımları A.Ş. Beyoğlu 1979 Yeniçarşı GSK, Çerkezköy 1911 Doğanspor, Alibeyköyspor, Zeytinburnu, İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor, Yeşilköy, Bayrampaşa ve Eroğluspor formalarını giydi.

“Başarılı grafiği ile dikkat çekiyor”

Altınova Belediyespor’un yeni transferlerinden 1996 doğumlu kanat oyuncusu Emirhan Çolak son olarak Bartınspor forması giydi. BAL’da 45 maç oynayan başarılı futbolcu, Bursaspor ile profesyonelliğe adım atarken, Yeşil Bursa A.Ş., Vavacars Fatih Karagümrük, Atakaş Hatayspor, TECO Karacabey Belediyespor A.Ş., TFF 2 ve 3. Liglerde forma giydi. Orhangazi Futbol Kulübü altyapısından yetişen Çolak ardından Bursaspor altyapısına geçerken, Yenişehir Belediyespor, Erenlerspor ve Bartınspor formalarını amatör olarak terletti. Başarılı futbolcu TFF 3. Liginde 64 maç oynayıp 10 gol, TFF 2. Liginde 8 maça çıktı. Bölgesel Amatör Ligde ise 45 karşılaşmaya çıkan Emirhan Çolak rakip fileleri tam 8 kez havalandırdı.

Editör: TE Bilişim