Altınova Belediyespor Güreş Takımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yağlı güreş sezonunun kapanmasının ardında takım sporcuları minder güreşi çalışmalarına başladı.

“Hedef her zaman kürsü”

Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya ile güreş takımı sporcuları, Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler.

Çalışmaları hakkında Başkan Oral’a bilgi veren Güreş Antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya, “Takımımızın genel durumu gayet iyi. Yıl içerisinde yapılan müsabakalarda önemli dereceler elde ettik. Çalışmalarımıza belirlediğimiz program dâhilinde devam ederek önümüzdeki turnuvalara en iyi şekilde hazırlanacağız. Altınova Belediyesi Güreş Takımı olarak bizim hedefimiz her zaman kürsü yapmak” diye konuştu.

“Her zaman sizin yanındayız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Elde ettiğiniz başarılar için sizleri kutluyorum.  Başarılarınızın devamını diliyoruz. Bildiğiniz gibi Belediye Meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda ulusal ve uluslararası derecelere burs veriyoruz. Bu sizi teşvik etmek, destek olmak içindir. Biz her zaman sizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim