Bu sezon hem Bölgesel Amatör Ligi hem de Türkiye Kupasındaki mücadele edecek Sarı Yeşilli temsilcimiz hazırlıklarına ara vermeden tempo arttırarak sürdürüyor.

Şimdiye kadar 4 hazırlık maçı oynayan ve günde 3 idman yaparak güç depolayan Sarı-Yeşilli temsilcimiz beşinci hazırlık maçında Kocaeli deplasmanında İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un konuğu olacak. İzmit Bekirpaşa Cephanelik Stadında oynanacak olan zorlu 90 dakika saat 16:00’da start alacak.

Son hazırlık maçındaki performansıyla göz dolduran temsilcimizin güçlü rakibini mağlup etmesi bekleniyor. Temsilcimiz Gölcük Kavaklı Stadında oynadığı ilk hazırlık maçında Kavaklıspor’u 4-1’lik skorla farklı mağlup etmeyi başarmıştı. İkinci hazırlık maçında Derince Belediyespor ile Atatürk Stadında karşı karşıya gelen Altınova Belediyespor, rakibine tek golle mağlup olmuştu.

Üçüncü hazırlık müsabakasını deplasmanda Orhangazispor ile yapan ve sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz dördüncü müsabakasında ise sahasında İstanbul Kuştepespor’u konuk etmiş ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Editör: TE Bilişim