Tanışma toplantısının ardından alt yapı takımları çalışmalarına 23 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Sezon hazırlıklarına en erken ise liglerin 15 Eylülde başlayacak olması sebebiyle U-14 ve u-17 kategorisi olacak.

2012-2013 sezonunda Yalovaspor’un U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımlarının formasını terletecek futbolcular alt yapı teknik ekibiyle bir araya geldi. Genel Koordinatör Kartal Tekin’in başkanlığında gerçekleşen tanışma toplantısında altyapı antrenörleri Sait Aydın ve Özgür Yıldız hazır bulundu.

U-14 ve U-17 kategorilerinde liglerin erken başlamasından dolayı sezon hazırlıklarına bu ekiplerin erken başlayacaklarını belirten Genel Koordinatör Kartal Tekin, “Yalovaspor’umuzun altyapısındaki yaş kategorilerinde mücadele edecek olan sporcularımızla tesislerimizde bir araya geldik. 2012-2013 sezonunda U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 kategorilerinde Yalova Amatör Liglerinde mücadele edeceğiz. U-14 ve U-17 yaş kategorilerinde ligler erken başlayacağı için ilk etapta bu yaş grubunda çalışmaların startını vereceğiz. Yaz tatili ve Ramazan ayı olması münasebetiyle diğer yaş grubumuzdaki sporcularımız da yavaş yavaş toplanacak ve onlarla birlikte de çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk etapta kondisyona dayalı antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarımızın startını vereceğiz. Çalışmalarımız Pazartesi gününden itibaren başlayacak, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftanın 3 günü 18:00-20:00 saatleri arasında merkezde bulunan amatör sahalarımızda gerçekleşecek. Düz koşu, ısınma hareketleri, açma-germe, dar alanda kısa pas çalışması, istasyon çalışması ve ilerleyen safhalarda da teknik-taktik antrenmanlar gerçekleştirerek altyapımızdaki yaş gruplarında mücadele edecek olan takımlarımızı lige hazır hale getireceğiz. Sezon öncesinde tesislerimizde bir araya gelerek ilk tanışma toplantımızı gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılan sporcu kardeşlerimizle, kulübümüz bünyesinde futbol oynayan arkadaşlarımız birbirlerini tanıma imkanı buldu. Kaynaştılar, sohbet ettiler ve güzel bir arkadaşlık ortamı oluşturduğumuza inanıyorum. İnşallah bu birliktelik Yalovaspor’un altyapı kategorilerindeki takımlarımızın sezon içerisindeki başarılarına ayna tutacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim