Amatör Saha-1’de gerçekleştirilen törende Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(YASKF)’na 430 adet futbol topunun teslimi yapıldı. Yalova Valisi Muammer Erol’un yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul ve kulüp temsilcileri törende yer aldılar.

“Amatör Spor Kulüplerine destek olmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz”

Yalova’daki sportif faaliyetlerin son derece geliştiğine dikkat çeken Soy İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, “Biz de bu anlamda tek tek spor kulüplerimizle bu çalışmayı organize etmek yerine her yıl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzla gayet koordineli iş birliği içinde çalışıyoruz. İl Genel Meclisi olarak sporun, sanatın, kültürel çalışmaların daha üst seviyelere çıkması için gayret içindeyiz. Bu anlamda inşallah malzeme desteği, köylerimizdeki spor kulüplerimizin başarısının artmasına bir nebze de olsa katkıda bulunacaktır. Köyde yaşayan çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapmasını teşvik etmek manasında bir nebze de olsa katkıda bulunacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Geride kalan yıllarda olduğu gibi bu yıl da amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ettiklerini söyleyen İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, “Bugün burada yaklaşık 85 bin lira değerinde 430 tane futbol topunun dağıtımını amatör spor kulüplerine gerçekleştireceğiz. Sadece malzeme desteği değil, İl Özel İdaremiz sorumluluk sahasında olan spor tesislerimizin bakım onarımlarını da gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, sağlanan destek nedeniyle teşekkür etti. Ardından spor malzemeleri Yalova ASKF’ye teslim edildi.

Editör: TE Bilişim