Antalya-Yalova serisini kazanan takımın Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkacağını düşündüğünü belirten Köprücü, amaçlarının Akdeniz’den en kötü bir galibiyetle dönmek istediklerinin altını çizdi.

“Normal bir seri oldu”

Urla’yı eleyerek adını yarı finale yazdıran Yalova VİP’de Başantrenörü Mert Köprücü yaptığı değerlendirmede,” Ben söylüyordum Urla ekibi çok iyi bir ekip. Tecrübeli oyuncu kadrosu var ama biz istediğimizde neler yaptığımızı gösterdik. Deplasmanda kötü oynadık. Evimize geldik çok daha iyi oynadık. Normal bir seri oldu. Zaten beklediğimi bir turdu” dedi.

“Hedef Antalya”

Yarı final serisinde Antalya’yla eşleştiklerini hatırlatan Köprücü,” Bu turu geçtik, hedef Antalya. Antalya çok ciddi bir rakip. Bu sene çıkmanın en büyük adayı. Muhtemelen bu seriden çıkan finali de kazanır. Bu benim yorumum. Tabii diğer takımlar yanlış anlamasınlar ama Antalya-Yalova serisi çok önemli olacak. Şimdi orada iki tane maçımız var. Bu seride üç yapan kazanıyor. O iki maçtan mutlaka bir maçı alıp kendi evimize döndürmek niyetindeyiz ama keşke seyircili olsaydık. Tüm seriler seyircili olsaydı çok daha farklı olurdu. Ama biz dediğim gibi Yalova basketbol severlere elimizden geleni yapıp, Süper Ligi armağan etmek istiyoruz. Bunun için de mücadelemizi hiç bırakmayacağız. Bize destek olup takip etmeye devam etsinler” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim