Armutlu Belediyespor’a 3 puanı getiren gollere Halil(2), Doğukan(2) ve Serhat imzasını atarken, ev sahibi takım Elmalıkspor’un sayıları Doğukan ve Mustafa’dan geldi.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya konuk ekip Armutlu Belediyespor çok hızlı başladı ve 2. dakikada geliştirdiği atakta Halil’in kaydettiği golle durumu 1-0 yaptı.

Kalesinde gördüğü golden sonra toparlanan ev sahibi takım Elmalıkspor’un 18. dakikada geliştirdiği atakta Doğukan attığı golle takımına 1-1’lik beraberliği getiren isim oldu.

Beraberlik golünden sonra oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takımın 4 dakika sonra ani geliştirdiği atakta Mustafa, meşin yuvarlağı Armutlu Belediyespor fileleriyle buluşturdu ve skoru 2-1 yaparak takımını öne geçirdi.

Kalesinde üst üste gördüğü gollerle 2-1 yenik duruma düşen konuk ekip Armutlu Belediyespor hemen toparlandı ve 28. dakikada geliştirdiği atakta ilk golün sahibi Halil’in kaydettiği golle durumu 2-2’ye getirerek ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan taraf ise konuk ekip Armutlu Belediyespor oldu.

Siyah-Beyazlıların 35. dakikada geliştirdiği atakta Doğukan attığı golle skoru 3-2’ye getirdi ve takımını 1 farklı öne geçirdi. Golden sonra oyuna ağırlığını koyan Armutlu Belediyespor, gol için Elmalıkspor kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 45. dakikasında gelişen Siyah-Beyazlı konuk ekibin atağında 3. golün sahibi Doğukan bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının dördüncü golüne imzasını attı ve skoru 4-2 yaptı.

Üst üste bulduğu gollerle oyunda avantajı eline alan konuk ekip Armutlu Belediyespor, farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Dördüncü golden 3 dakika sonra ani gelişen Armutlu Belediyespor atağında bu kez Serhat sahneye çıktı ve takımının 5. golünü rakip filelerle buluşturarak durumu 5-2 yaptı ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

U-13

Stat: Amatör Saha 2

Hakem: Y.İlkcan Deveci***

Elmalıkspor: Serkan**, Adem**, Baha**, Emincan**, Fatih**, Cihan**, Doğukan**, Burak**, Emirhan**, Mert**, Mustafa**

Armutlu Belediyespor: Tarkan***, Serhat ***, Görkem ***, Yılmaz ***, Ahmet ***, Faruk***, Halil ****, Mert ***, Doğukan ****, Ömer ***, Hasan ***

Goller: Dk. 2 Halil 0-1, Dk. 18 Doğukan 1-1, Dk. 22 Mustafa 2-1, Dk. 28 Halil 2-2, Dk.35-45 Doğukan 2-4, Dk. 18 Serhat 2-5


Editör: TE Bilişim