Bu yıl 2. Kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lige temsilcimiz Armutlu Belediyespor, 2012-2013 futbol sezonuna kötü bir başlangıç yaptı. 9. Grupta şampiyonluğu kovalayan Siyah Beyazlı temsilcimiz erteleme yüzünden ilk hafta müsabakasını 26 Eylül Çarşamba günü oynadı.

Bozcada 20 Eylül İlçe stadında oynanan mücadeleye hızlı başlayan taraf seyirci desteğini de arkasına alan Bozcaadaspor oldu.

Müsabakada dakikalar 16’yı gösterdiğinde atak geliştiren ev sahibi ekipte 1993 doğumlu genç orta saha oyuncusu Yasin Mert Egeli meşin yuvarlağı Armutlu Belediyespor ağlarıyla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde gördüğü gol sonrasında çabuk toparlanan temsilcimiz Armutlu Belediyespor beraberlik golünü aramaya başladı. Ancak ilk 45 dakikada her iki takımdan da başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı ev sahibi Bozcaadaspor’un üstünlüğü ile geçildi.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında da her iki takımda etkili oynamasına karşın hem temsilcimiz Armutlu Belediyespor hem de ev sahibi Bozcaadaspor yakaladığı gol fırsatlarını değerlendirmeyince mücadele Bozcaadaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile noktalandı. Puan yada puanlarla dönmek için gittiği Bozcaada’da temsilcimiz Armutlu Belediyespor Yalova’ya puansız dönmüş oldu.

Editör: TE Bilişim