Hersekspor:0 Armutlu Belediyespor:5
Tayfun Erbul Süper Amatör Kümenin 5. Haftasında Armutlu Belediyespor güçlü kadrosuyla Altınova’da farkını gösterdi.
Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda Hersekspor’un konuğu olan Siyah Beyazlılar rakibini 5-0 gibi farklı skorla yenmeyi başardı. Geçen hafta Yalovaspor ile 1-1 berabere kalarak dikkat çeken Armutlu Belediyespor bu galibiyetle puanını 8’e çıkartarak namağlup yoluna devam etti. Ahmet Silahtaroğlu’nun ekibi 3 puanı ise Murat Bozkurt, Yaşar Çokyılmaz (3) ve Ali Çukadar’ın golleriyle kazanmayı başardı. Hersekspor ise 3 puanda kalırken, tehlike çanlarını yakından hissetmeyi sürdürdü.
Kadrosunda Hüseyin Berber, Kerim Koçgündüz, Yıldıray İlmaz, Şehmus Salih Yiğit Babaoğlu, Murat Bozkurt gibi isimleri barındıran Armutlu Belediyespor, Altınova’da oynanan maça hızlı başladı. Karşılaşmanın 16. Dakikasında Siyah Beyazlılar Murat Bozkurt ile gol perdesini açarak 1-0 öne geçti. Bu gol ilk 45 dakikanın da skorunu belirleyen gol oldu.
İkinci yarıda fırtına gibi başlayan Ahmet Silahtaroğlu’nun ekibi 50 ve 57. Dakikalarda Yaşar Çokyılmaz ile goller bularak farkı 3’e çıkarttı. Son 20 dakikalık bölümde de etkili olan Armutlu Belediyespor 70’de Ali Çukadar ve 74. Dakikada ise Yaşar Çokyılmaz’ın golleriyle sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Editör: TE Bilişim