Hafta arasında oynanan 24. Hafta müsabakalarında  evinde konuk ettiği Bigaspor’u 4-2’lik skorla mağlup ederek Altınova’nın üzerine çıkan Siyah Beyazlı ekip ligin ilk yarısında 3-1 mağlup olduğu rakibini bu kez evinde vurmak istiyor.

Balıkesir Belediyespor ile Armutlu Belediyespor arasındaki müsabaka 31 Mart Pazar Günü oynanacak ve müsabaka saat 13:30’dan itibaren start alacak.

Ligde son oynadığı 4 müsabakada mağlubiyet yüzü görmeyen ve 2 galibiyet, 2 beraberlikle topladığı 8 puanla Altınova Belediyespor’un üstüne çıkan Armutlu Belediyespor Balıkesir deplasmanından da puanla dönmek istiyor.

Hafta boyunca hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Siyah Beyazlı temsilcimiz, ligin ilk yarısında Balıkesir Belediyespor’a 3-1 mağlup olmuştu. Maçın oynanacağı ile bir gün öncesinden giden Armutlu Belediyespor maç saatini beklemeye başladı. kendi saha ve seyircisi önünde Çanakkale ekibi Bigaspor’u konuk eden ve 2-1 geriye düştüğü maçta güçlü rakibini ikinci yarıdaki muhteşem futboluyla 4-2 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet alan Siyah-Beyazlılar, galibiyet serisini Balıkesir maçında da sürdürmek istiyor.

Armutlu Belediyespor 28 puanla 9. sırada yer alırken, ev sahibi takım Balıkesir Belediyespor ise 30 puanla 8. sırada bulunuyor.

Editör: TE Bilişim