Ramazan Bayramının 2. Günü kendi tesislerinde bir araya gelecek Siyah Beyazlı ekip zorlu sezonun ilk hazırlık çalışmasını da yapmış olacak.

İç transferde de Siyah Beyazlı ekip geçen yıl başarılı bir performans gösteren kaleci Samet Gündüz, forvet oyuncusu Abdullah Cemal Gürses, kanat oyuncusu Gökhan Aktaş, Mehmet Durak ve Cihan Düştegör ile Gökay Alpçoğay ile anlaşma sağlamıştı.

Dış transferde ise Yalovaspor’dan Uğur Altıparmak, Futbola Sakaryaspor A.Ş.’de başlayan Gölcükspor, Sapanca Gençlikspor, Çayırova Şekerpınar Gençlerbirliği, Düzcespor ve Altınova Belediyespor’un ardından yarım sezon Çorlu Gençlerbirliği forması giyen Kenan Çömlek, geçen sezon Altınova Belediyespor forması giyen Erol, Zaferspor’dan Zafer Çakır, Çorum Belediyespor’dan Hüsameddin Doğan ve Araklıspor forması giyen sol bek mevkiinde oynayan 1989 doğumlu Uğur Vurmaz’ı da kadrosuna katmıştı.

Daha önce prensipte anlaştığı eski Yalovasporlu en son Çorum Belediyespor’da forma giyen İsmail Oruç ise Askere gideceği için Siyah Beyazlı ekipte yer alamayacak. Nokta transferlerle kadrosunu güçlendiren Armutlu Belediyespor son olarak forvet oyuncusu alarak transferi noktalayacak.

Editör: TE Bilişim