Esenköy Belde sahasında oynanan hazırlık maçının ilk yarısını Esenköyspor 1-0 önde kapatırken Siyah-Beyazlı ekip Armutlu Belediyespor 1 penaltıdan yararlanamadı.

Bayram tatili dolayısıyla geçtiğimiz hafta sonu Bölgesel Amatör Ligindeki müsabakalar oynanmazken bu fırsatı iyi değerlendiren Armutlu Belediyespor, Esenköyspor ile hazırlık maçı yaptı.

Esenköy İlçe Stadında oynanan müsabakaya ev sahibi takım iyi başladı ve 12. dakikada geliştirdiği atakta golü bularak durumu 1-0 yaptı. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan Armutlu Belediyespor, 25. dakikada geliştirdiği atakta penaltı kazandı ancak topun başına geçen Yavuz, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamayınca ilk yarı Esenköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oyununa devam eden Siyah-Beyazlılar beraberlik golü için Esenköy kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 50. dakikasında gelişen Armutlu atağında Kadir attığı golle durumu 1-1 yaparak skora denge getirdi. Beraberlik golünden sonra oyunda üstünlüğü eline alan Armutlu Belediyespor bu kez öne geçmek için Esenköyspor kalesine yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 75. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında Zafer, takımını 2-1 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu. Bu golden sadece 5 dakika sonra ani gelişen Armutlu Belediyspor atağında günün başarılı isimlerinden Zafer bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydederek skoru 3-1 yaptı.

İkinci 45 dakikada kalesinde üst üste gördüğü gollerle 2 farklı yenik duruma düşen ev sahibi takım Esenköyspor, mücadelenin 88. dakikasında geliştirdiği atakta golü bularak durumu 3-2’ye getirdi. Bu dakikadan sonra hazırlık maçından başka gol sesi çıkmayınca Armutlu Belediyespor sahadan 3-2 kazanan taraf oldu.

Editör: TE Bilişim