Siyah Beyazlı temsilcimiz oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1’de mağlubiyet almış oldu. Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta Altınova Belediyespor ile play-out oynamama mücadelesi veren Armutlu Belediyespor uzatma bölümlerinde bulduğu golle 3 puana uzanan taraf oldu.

Armutlu İlçe Stadında oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan konuk ekip Beykozspor’un 20. dakikada geliştirdiği atakta Volkan attığı golle skoru 1-0’a getirdi.

Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çok çabuk atan temsilcimizin cevabı gecikmedi ve 22. dakikada geliştirdiği atakta Olcay’ın golüyle skorda 1-1’lik eşitliği yakaladı. Golden sonra kontrolü eline alan Siyah-Beyazlılarda 25. dakikada gelişen ani atakta Özgür sahneye çıkarak Armutlu Belediyespor’u 2-1 öne geçiren golü kaydederken ilk yarının da skorunu belirledi.

Mücadelenin ikinci yarısında da iki takımın etkili oyunu göze çarptı ancak golü bulan taraf konuk ekip Beykozspor oldu. Karşılaşmanın 73. dakikasında gelişen Beykoz atağında Can attığı golle skorda 2-2’lik eşitliği sağladı. Beraberlik golünden sonra Armutlu Belediyespor galibiyet için sağlı sollu ataklarla Beykoz kalesine yüklenmeye devam etti. Normal süresi 2-2 devam eden karşılaşmanın 90+4. dakikasında gelişen Siyah-Beyazlıların atağında hakem beyaz noktayı gösterdi ve topun başına geçen Alaattin meşin yuvarlağı Beykozspor ağlarıyla buluşturarak durumu 3-2 yaptı ve karşılaşmanın skorunu belirleyen isim oldu.

 

Editör: TE Bilişim