Amatör Saha 2’de Antrenör Hüseyin Kutrup ve Antrenör Yardımcısı Uğur Akalp yönetiminde 2020-2021 sezonu hazırlıklarını sürdüren Mavi Beyazlı kulübün Başkanı Alper Erin’in yanı sıra Asbaşkan Hakan İlaslan, Genel Sekreter Erkut Ferhatoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Emre Nalbant oyuncu ve teknik heyete moral verdi.

2021 Şubat yada Mart ayında başlaması planlanan Türkiye Hentbol 2. Ligi B Grubu maçları öncesinde Asbaşkan Hakan İlaslan beraberinde getirdiği baklavayı oyuncu ve teknik heyete ikram etti.

“Hedefimiz Yalova’yı En İyi Şekilde Temsil Edip 1. Lige Yükselmek”

Teknik ekip ve oyunculara moral vermek istediklerini belirten Zirve Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Hakan İlaslan,” Teknik heyetimiz ve oyuncularımız Bursa’da oynadıkları Bölgesel Lig maçlarında başarılı olup adlarını 2. Lige yazdırma başarısı göstermişti.  Şimdi önümüzde Türkiye Hentbol 2. Ligi B Grubu var. Yalova’yı başarıyla temsil edip hedefimiz olan 1. Lige yükselmek istiyoruz. Bu hususta çok tecrübeli Milli takımda da görev yapan antrenörümüz Hüseyin Kutrup ve başarılı yardımcısı Uğur Akalp ve tamamı Yalova doğumlu oyuncularımıza kulübümüze yakışır mücadele ortaya koyup var güçleriyle hedefe ulaşacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim