Ziyarette sporcuların yanı sıra Okul Müdürü Hüseyin Nergiz, Beden Eğitimi Öğretmeni Dilara Özyılmaz ve Masa Tenisi Antrenörü Bayramali Yıldız’da eşlik etti.

Yalova’nın masa tenisi sporunda büyük başarılar elde ettiğini dile getiren Müdür Mete,” Atatürk İlköğretim Okulu Masa tenisi takımının Çanakkale’de gösterdiği başarı beni çok mutlu etti. Yalova daha önce birçok başarıya imza attı. Bu sporda temellerin iyi atılması başarıyı sağlıyor. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Sporcularımızın önünde şimdi 27-29 Mayıs tarihlerinde Malatya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası finalleri var. Orada da Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Mete Atatürk İlköğretim Okulu Masa tenisi takımı sporcuları Turgay Şirzat Yılmaz, Bilal Selim Tok, Butay Taner Yılmaz ve Seyithan Çiçek’e kitap hediye etti.

Atatürk İlköğretim Okulu Masa tenisi takımı 27-29 Mayıs tarihlerinde Malatya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerinde Yalova’yı temsil edecek.

 

Editör: TE Bilişim